opinie, forum, komentarze  

  Forum kredytowe - opinie i komentarze internautów > Opinie o instytucjach pozabankowych i doradcach finansowych



Odpowiedz
 
Ocena: Ocena wątku: 7 głosów, 3.71 średnia.

Linki sponsorowane


stare 06-08-2011, 09:19   #1
Admin

Via sms - viasms.pl

Niedawno trafiłem na taki serwis viasms.pl. Macie jakieś doświadczenia z tą firmą. Na ich stronie jest instrukcja otrzymania szybkiej pożyczki poprzez wysłanie sms. Ciekawe jakie jest oprocentowanie tych pożyczek i ile i na jaki okres można pożyczyć?


Admin jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 08-10-2011, 23:06   #2
asku87

Viasms

Ja korzystałam i bardzo sobie chwale. Szybka decyzja i wpłata środków na konto. Można max dostać pożyczkę na 30 dni. Z reszta na stronie głównej masz wszystko napisane co i jak. I najważniejsze SPRAWDZAJĄ W BIKU więc dobrze by było mieć w miarę czyste konto.
asku87 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 09-05-2011, 14:13   #3
kordian_makak
Wziąłem tę pożyczkę od viasms.pl i muszę przyznać, że szybko działają. Fakt sprawdzają w biku...
Sceptycznie podchodziłem do tego typu pożyczek bo przerażał mnie ten procent jednak w mojej sytuacji to było zbawienie. Wziąłem 1000 na ok. pół miesiąca to dopłaciłem ok. stówy
kordian_makak jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 09-11-2011, 22:14   #4
olinek
jeśli komuś odpowiada 240% w stosunku rocznym to polecam
taka lichwa powinna być karana
olinek jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 09-12-2011, 11:02   #5
zimorodek
A niestety wszystko jest w granicach polskiego prawa.I klienteli im nie brakuje.
zimorodek jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 10-10-2011, 23:00   #6
Tomasz Podgórski
Cytat:
Napisał olinek Zobacz post
jeśli komuś odpowiada 240% w stosunku rocznym to polecam
taka lichwa powinna być karana
ViaSMS oferuje pożyczki krótkoterminowe na małe kwoty. Nie można tego przeliczać w stosunku rocznym ponieważ maksymalny czas spłaty to 30 dni.

-----------------------------------------
eRzecznik serwisu



- Szybka pożyczka
Tomasz Podgórski jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 10-17-2011, 12:16   #7
ab1

Witam

Jeśli potrzebujesz pożyczki polecam New Direct. Nieodpłatne doradztwo finansowe, możliwość pozyczki w jednym z wielu banków. Skonsultuj się z nami.



tel. 534 999 973
ab1 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 10-18-2011, 06:00   #8
olinek
Cytat:
Napisał Tomasz Podgórski Zobacz post
ViaSMS oferuje pożyczki krótkoterminowe na małe kwoty. Nie można tego przeliczać w stosunku rocznym ponieważ maksymalny czas spłaty to 30 dni.
czy się bierze kredyt na 30 lat czy na jeden dzień najczęściej podaje się oprocentowanie w skali roku. Czy słyszałeś np.że ktoś podaje oprocentowanie na 30lat przy takim kredycie? viasms to lichwa!
olinek jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 10-20-2011, 01:11   #9
Tomasz Podgórski
Cytat:
Napisał olinek Zobacz post
czy się bierze kredyt na 30 lat czy na jeden dzień najczęściej podaje się oprocentowanie w skali roku. Czy słyszałeś np.że ktoś podaje oprocentowanie na 30lat przy takim kredycie? viasms to lichwa!
Widzę że nie rozróżnia Pan kredytu od pożyczki. Jak wcześniej napisałem kredyt jest długoterminowy, a pożyczka krótkoterminowa. Przeliczanie oprocentowania pożyczki w skali roku jest pozbawione sensu. ViaSMS oferuje POŻYCZKI, a nie kredyty. Czas spłaty to maksymalnie 30 dni.

----------------------------------
eRzecznik serwisu



- Szybka pożyczka
Tomasz Podgórski jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 10-20-2011, 07:03   #10
zimorodek

Ale jakby nie patrzeć oprocentowanie macie zabójcze.I proszę nie mówić że nie gdyż za 30 dni % wynosi 25-30%.Więc logicznie liczyć po przedłużeniu pożyczki o następne powiedzmy 15 dni wychodzi nam niezła suma do oddania.Reasumując zaciąganie takowej pożyczki jak pan to ujął to wbicie sobie gwoździa do przysłowiowej trumny.No chyba że ktoś wie że po owych 30 dniach wpadnie mu ekstra kasa, którą spłaci się pożyczkę nie robiąc sobie następnych długów i nie popadając w tzw.pętlę zadłużenia.
zimorodek jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz


Via sms - viasms.pl 3.71 na 5, liczba ocen: 7
Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd Oceń ten temat
Oceń ten temat:



Czasy w strefie GMT. Teraz jest 22:20.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.