opinie, forum, komentarze  

  Forum kredytowe - opinie i komentarze internautów > Opinie o instytucjach pozabankowych i doradcach finansowych



Odpowiedz
 
Ocena: Ocena wątku: 1 głosów, 3.00 średnia.

Linki sponsorowane


stare 01-27-2013, 08:38   #1
Szukam dobrej pożyczki

Kasomat - czy warto ?

Ostatnio często mi się zdarza, że brakuje mi pieniędzy na zakupy. Pracuję na umowy zlecenia i wypłaty dostaję nieregularnie. Pomyślałam, ze można by się wspierać chwilówkami na tydzień, czy dwa. Szukam najlepszych chwilówek przez internet pożyczających około 500 zł.
Czy możecie polecić mi jakiś ranking chwilówek ?
Czytam teraz trochę o Kasomacie. Jakie są wasze opinie o nim ?


  Odpowiedź z Cytatem

stare 01-30-2013, 08:14   #2
Doradca klienta

Chwilówki Kasomat

Kasomat nie wygląda jeszcze tak najgorzej. Przykładowo gdybyś chciała pożyczyć na dwa tygodnie 200 zł to będziesz musiała oddać 232 zł.
Z tego co się orientuję, to mieści się to tak w środku rankingu chwilówek.
  Odpowiedź z Cytatem

stare 01-30-2013, 11:49   #3
tytus1
Opłacać napewno się nie opłaca ponieważ 1/4 pensji którą zarobisz dorywczo musisz zapłacić dla kasomatu. jednak jeżeli jestes zmuszona to kasomat jest nawet dobrym rozwiązaniem
tytus1 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 03-04-2013, 18:42   #4
Poradnik_Finanse
kasomat jest przynajmniej znany wiec chociaż z tej strony ryzyko jest minimalne a co do korzyści, to bądźmy szczerzy żadna chwilowka czy szybka pożyczka nie jest opłacalna. Jak sama nazwa wskazuje to tylko chwilowe ale niestety kosztowne rozwiązanie.
Poradnik_Finanse jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 03-06-2013, 18:11   #5
Genek
Jeżeli nie ma się innego wyjścia, lepiej z kasomatu potrzebną kwotę pozyczyć, niż od osób prywatnych.U nich nigdy nie masz ustalonych procentów dla odsetek
Genek jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 05-14-2013, 07:40   #6
kredytobiorca
a wypłacana kwota z kasomatu na ile jest oprocentowana?
tzn. ile trzeba zwrócić jak się pożyczy np. 1000 zł? bo jak wiadomo no oprocentowanie jest duże, tak jak już zostało powiedziane, tylko jestem ciekaw ile wynosi owo oprocentowanie 10% ?
kredytobiorca jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 04-18-2017, 13:00   #7
Nie zarejestrowany

Kasomat

Też tak myślę...jak człowiek nie ma wyjścia i musi pożyczyć pieniądze to lepiej z pewnego źródła. W takich sytuacja nie ma co więcej ryzykować. Kasomat pomógł mi kiedy tego potrzebowałam - coś mi świta, że dla nowych klientów pierwsza pożyczka jest darmowa.
  Odpowiedź z Cytatem

stare 07-07-2017, 05:22   #8
ryszard447
według mnie za duże odsetki tutaj są

________________________________




ryszard447 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz


Kasomat - czy warto ? 3.00 na 5, liczba ocen: 1
Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd Oceń ten temat
Oceń ten temat:


Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Czy warto korzystać z firm pozabankowych? ka$a Oferty instytucji pozabankowych 16 08-08-2017 13:04
mBank - warto? BasiaM Darmowe konta internetowe 37 04-29-2016 11:22
Czy warto korzystać z Open Finance? Admin Doradcy finansowi 82 01-24-2016 16:20


Czasy w strefie GMT. Teraz jest 12:10.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
» Tutaj otrzymasz chwilówkę bez BIK! «