opinie, forum, komentarze  

  Forum kredytowe - opinie i komentarze internautów > Opinie o instytucjach pozabankowych i doradcach finansowych



Odpowiedz
 
Oceń temat

Linki sponsorowane


stare 02-03-2013, 11:50   #1
Zadłużona

Ranking chwilówek - wszystkie jednym miejscu

Zauważyłam, że opisujecie różne chwilówki zupełnie oddzielnie i nie porównujecie ich. Ponieważ obecnie szukam najlepszej firmy przydało by mi się zestawienie, gdzie będą wszystkie chwilówki w rankingu. Wtedy szybko bym mogła ustalić to co mnie interesuje.
Pomyślcie nad tym - więcej osób może tego szukać.
  Odpowiedź z Cytatem

stare 02-11-2013, 08:01   #2
Poradnik_Finanse
Jest wiele takich stron, na których masz zestawienie wszystkich najbardziej popularnych i znanych ofert szybkich pożyczek:


Faktycznie jest to dobra forma znalezienia odpowiedniej dla nas chwilówki. Trzeba jednak pamiętać, by podchodzić do takich porównywarek dosyć obiektywnie i mimo, iż dana oferta wydaje się być najlepsza, należy ją jeszcze dokładnie sprawdzić bezpośrednio na stronie firmy. Takie porównywarki powinny być tylko narzędziem wyboru kilku np. trzech najbardziej korzystnych dla nas ofert ale z pewnością nie należy na tym etapie podejmować ostatecznej decyzji.
Poradnik_Finanse jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 07-31-2013, 13:09   #3
Supergość
Ja osobiście mogę polecić firmę VIVUS. Sądzę, że jakby nie układać rankingu chwilówek to zawsze będzie na pierwszym miejscu. Nie dość, ze należy do najtańszych na rynku, to dodatkowo rozdaje darmowe pożyczki. Każdy za darmo może za pierwszym razem pożyczyć nawet 1200 zł na 30 dni !!
  Odpowiedź z Cytatem

stare 07-16-2014, 11:47   #4
Maciejek
ja z uwagi na male rozeznanie wsrod ofert firm wole skorzystac z posrednika obeznanego w temacie... ostatnio dostalem 400 zl na 14 dni w bez zaswiadczen i z negatywnym bik-iem..
Maciejek jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 08-12-2014, 09:02   #5
star
Korzystałem się z oferty firmy Szybka Gotówka. TO polecam. A w wielu rankingach, tej firmy niema. Węc chciałbym żeby było coś takiego stworzonego, ale prawdziwa informacja o tych firmach, a nie za za pieniądze wielkich firm.
star jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 08-20-2015, 08:04   #6
frankowskimaciej

Profi Credit

Ja ze swojej strony polecam firmę Profi Credit. Chyba najlepszą zaletą jest to, że błyskawicznie przyznają gotówkę i nikomu nie odmawiają. Kredyt na auto trzeba bylo wziac i wymienic parę rzeczy. Spłacałem raty regularnie, wszystko przebiegło pomyślnie.
  Odpowiedź z Cytatem

stare 08-23-2015, 11:33   #7
Wyrobnik
Nigdy nie spłacałeś żadnych rat - jesteś zwykłym naganiaczem. Na wszystkich forach udajesz klienta bo ci za to płacą. Takie oszukańcze działanie podchodzi pod UOKiK !
Wyrobnik jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 11-15-2015, 18:41   #8
gobelaski
szybkie kredyty trzeba brać u zaufanego pożyczkobiorca, żeby potem nie mieć problemu, ja ostatnio tez brałam kredyt ale zdecydowałam się na sygma bank bo mieli na stronie internetowej zamieszczone informacje nt. wysokości rat kredytu, więc wiedziałam na jakie warunki się decyduję, nie brałam w ciemno. Znalazłam tabelę opłat i prowizji udzielanego kredytu i symulator kredytowy co jest fajnym rozwiązaniem bo dokładnie można określić wysokość spłacanych rat, bez żadnych niespodzianek.
gobelaski jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz


Ranking chwilówek - wszystkie jednym miejscu na 5, liczba ocen: 0
Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd Oceń ten temat
Oceń ten temat:


Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
Ranking i porównywanie lokat joanna_35 Lokaty bankowe 4 09-01-2013 19:10
Kredyty wszystkie Aleczw Kredyty i pożyczki bankowe 1 09-20-2012 09:10


Czasy w strefie GMT. Teraz jest 16:22.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
» Tutaj otrzymasz chwilówkę bez BIK! «