opinie, forum, komentarze  

  Forum kredytowe - opinie i komentarze internautów > Opinie o instytucjach pozabankowych i doradcach finansowych



Odpowiedz
 
Ocena: Ocena wątku: 3 głosów, 3.33 średnia.

Linki sponsorowane


stare 03-17-2011, 13:32   #1
Wera_nika

Sms-365

Szukasz szybkiej pożyczki na już? W takim razie możesz skorzystać z pomocy firmy SMS-365. Warunkiem jest rejestracja na ich stronie internetowej. Żeby jej dokonać musisz mieć nie mniej niż 20 lat i nie więcej niż 60, do tego powinieneś być obywatelem RP. W celu uwiarygodnienia swoich danych musisz przekazać 1 grosz na rachunek firmy SMS365 ze swojego konta bankowego.
Pożyczka udzielana jest na 15, 30 dni.


Procedura udzielania pożyczki jest bardzo łatwa. Wystarczy wysłać wiadomość na numer 72240 podając w treści okres, na jaki ma być udzielona pożyczka:

15SMS – pożyczka na 15 dni
30SMS – pożyczka na 30 dni

- do tego kwotę pożyczki oraz hasło, te które zostało użyte podczas rejestracji.


Jeśli nie sms to telefon. Drugi wariant zakłada rozmowę telefoniczną. Należy zadzwonić na numer telefonu 22 322 77 00, podać potrzebną kwotę i okres, na jaki ma być udzielona pożyczka.Po uzyskaniu pożyczki zostaje już tylko jej terminowa splata.


Czy korzystaliście z usług owej firmy? Podzielcie się swoimi opiniami o SMS-365.
Wera_nika jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 04-22-2011, 07:45   #2
Pożyczki pozabankowe
Ktoś wie, czy sms365.pl mają dostęp do bik ?
Czy ktoś zadłużony dostał od nich pożyczkę ? Bardzo mnie to interesuje z prostego powodu. Chciałbym niebawem zaproponować bardzo podobną usługę.
Pożyczki pozabankowe jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 05-27-2011, 09:07   #3
Maciejek
Cytat:
Napisał Pożyczki pozabankowe Zobacz post
Ktoś wie, czy sms365.pl mają dostęp do bik ?
Wydaje mi się, że nie mają do tego odpowiednim uprawnień. Przed wzięciem pożyczki radziłbym się poważnie zastanowić, gdyż procent od kredytu jest naprawdę bardzo wysoki.
Maciejek jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 07-21-2011, 10:28   #4
Magnus
Cytat:
Napisał Maciejek Zobacz post
procent od kredytu jest naprawdę bardzo wysoki.
Dlatego właśnie tego typu kredyty bierze się w nagłych przypadkach i na krótki czas. nie dam sobie złego słowa powiedzieć na SMS365, bo firma uratowała mi skórę ostatnio.
Magnus jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 07-27-2011, 10:07   #5
ZupaGrzybowa

ZupaGrzybowa

Jak dla mnie usługa spełnia swoją funkcję, jako doraźny zastrzyk gotówki w nagłych wypadkach. Obawiam się jednak, że może przyciągnąć naiwnych ludzi, którzy myślą, że "oszukają system" i że nikt nie upomni się po należności, a później przyjdzie im zapłacić ogromne sumy...
ZupaGrzybowa jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 07-27-2011, 11:47   #6
Brom

Polecam

Brałem u nich małą (100 zł) pożyczkę i pieniążki mi wplynęly szybko i bez kłopotów. Trzeba tylko je splącić w terminie, bo jak nie - odsetki rosną
Brom jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 07-27-2011, 12:55   #7
Magnus
Cytat:
Napisał Brom Zobacz post
odsetki rosną
A przy którym kredycie odsetki nie rosną? no dobra, tutaj odsetki rosną szybciej, bo RRSO jest wysokie.
Magnus jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 07-28-2011, 10:08   #8
Benchmark

tylko bez szaleństwa!

Już widzę jak tłum zdesperowanych klientów biegnie na promocje w sklepie, bo dostali błyskawiczną pożyczkę zaciągniętą od firmy typu sms365.

To się może skończyć tragedią...

Z drugiej strony negowanie takich firm jest z natury złe, dlatego, że jest wiele osób, które autentycznie potrzebują doraźnej gotówki i (paradoksalnie) zaoszczędzają na tym.

Myślę, że umiar i zdrowy rozsądek trzeba zachować ponad wszystkim!
Benchmark jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 08-06-2011, 12:49   #9
Joanna85
A jaki jest koszt tego smsa???
Joanna85 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 08-08-2011, 11:54   #10
misiek24katowice
koszt jest standardowy według stawki operatora, czyli jakieś 20gr.

tak jest przynajmniej w sms365.
misiek24katowice jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz


Sms-365 3.33 na 5, liczba ocen: 3
Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd Oceń ten temat
Oceń ten temat:



Czasy w strefie GMT. Teraz jest 16:53.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
» Tutaj otrzymasz chwilówkę bez BIK! «