opinie, forum, komentarze

opinie, forum, komentarze (https://www.nasze-kredyty.pl/)
-   Opinie o instytucjach pozabankowych i doradcach finansowych (https://www.nasze-kredyty.pl/opinie-o-instytucjach-pozabankowych-i-doradcach-finansowych/)
-   -   Mini Credit mini-credit.pl - sms (https://www.nasze-kredyty.pl/opinie-o-instytucjach-pozabankowych-i-doradcach-finansowych/330-mini-credit-mini-credit-pl-sms.html)

Admin 06-13-2011 13:25

Mini Credit mini-credit.pl - sms
 
Znalazłem kolejną stronę oferującą pożyczki w internecie przez wiadomości sms. mini-credit.pl/pol

Ja się zastanawiam czy to naprawdę tak wszystko funkcjonuje jak tam reklamują na stronie? Strasznie jestem ciekawy i dlatego piszę do wszystkich prośbę o podzielenie się swoimi opiniami na temat tego typu stron. Prowizje są kosmiczne i dlatego zastanawiam się też czy ktoś naprawdę z ich usług korzysta.

zimorodek 06-14-2011 14:25

Admin zapewniam cię że ludzie korzystają z tych "nowości".nie tylko mini-credit ale także Kredytum,Ferratum ,Szybka kasa Express Kasa,i jeszcze wiele innych,gdzie oprocentowanie jest zabójcze.Ta znaleziona przez ciebie nie jest jeszcze taka droga te następne już tak bo za 15 dni od pożyczonych 200pln oddać trzeba 250pln.Oprocentowanie samemu można wyliczyć.Jawne zdzierstwo,ale na klientelę nie narzekają.

marbuss 07-22-2011 09:27

Coś tu śmierdzi.

marbuss 07-22-2011 21:58

Oszuści,lipa,setki ludzi po złociszu i kasa leci.

cestlavie 08-02-2011 14:23

Korzystalem z uslug mini credit. To normalnie dziala, przelewaja kase na konto i po wybranym przez siebie terminie trzeba zwrocic cala sume + prowizja. Wszystko jest podane na stronie internetowej. Niedawno chyba zmienili nawet te oplate z 1zl na 1gr wiec odpada argument o tym, ze zbieraja 1zl od setek osob dziennie i to jest jedyna ich dzialalnosc. pozdro

Latina3 09-08-2011 11:58

Nie bierzcie pożyczek od tych oszustów, sprawa już jest w sądzie skierowana przez znanego dziennikarza, biorą 1,5 procenta za dzień zwłoki, muszą zmagać się z prokuraturą i policją oraz sądem!

zimorodek 09-13-2011 12:43

Niestety ale ci co wzięli i oddali z % nie mają co liczyć na zwrot nadpłaconej sumy.

MiniCredit 11-15-2011 13:17

Umowa pożyczki MiniCredit
 
Szanowni Państwo,
Chcielibyśmy uprzejmie poinformować, iż powyżej zamieszczony post użytkownika Latina3 z dnia 9 sierpnia 2011 jest niezgodny z prawdą. Mianowicie:
- informacje dotyczące odsetek za zwłokę są nieprawdziwe - odsetki za zwłokę wynoszą 0%,
- nie są prowadzone przeciwko nam żadne kroki prawne,
- nasza działalność prowadzona jest zgodnie z przepisami obowiązującymi na terenie Rzeczpospolitej Polskiej.

W celu potwierdzenia powyższych informacji serdecznie zapraszamy na naszą stronę i o zapoznanie się z warunkami umowy.

Z poważaniem,
Zespół MiniCredit

MT134 11-23-2011 20:07

Załatwienie 150 zł na tydzień w Minikcredyt trwało 3 dni i zakoczyło sie odmową, bo się na koniec zdenerwowałam.
W biurze pracują niekompetentni,nieuprzejmi ludzie, jacys mlodzi gówniarze ,którym wydaje się ze to zabawa na FB. Zero pomocy, reakcja na jakikolwiek krok klienta trwa conajmniej dobe.Zwolniułabym ich wszystkich.
Nigdy wiecej kontakty z Minikredyt.

Właśnie załatwiłam chwilówkę na Smskredyt w 15 minut,szybko, łatwo i uprzejmie.

beti 12-12-2011 15:35

Ludzie co wy za glupoty wypisujecie!!!ja sobie chwale wspolpracde z MiniCredit,wzielam juz drugi raz pozyczke,pierwsza splacilam z adwyzka,ktora wrocila spowrotem na moje konto bankowe.formalnosci trwaja zaledwie 15min,a kasa po ok godzinie jest na koncie.:):):).Bardzo sobie chwale mimicredit ,


Czasy w strefie GMT. Teraz jest 10:39.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.