opinie, forum, komentarze  

  Forum kredytowe - opinie i komentarze internautów > Opinie o instytucjach pozabankowych i doradcach finansowych



Odpowiedz
 
Ocena: Ocena wątku: 10 głosów, 3.90 średnia.

Linki sponsorowane


stare 06-13-2011, 12:25   #1
Admin

Mini Credit mini-credit.pl - sms

Znalazłem kolejną stronę oferującą pożyczki w internecie przez wiadomości sms. mini-credit.pl/pol

Ja się zastanawiam czy to naprawdę tak wszystko funkcjonuje jak tam reklamują na stronie? Strasznie jestem ciekawy i dlatego piszę do wszystkich prośbę o podzielenie się swoimi opiniami na temat tego typu stron. Prowizje są kosmiczne i dlatego zastanawiam się też czy ktoś naprawdę z ich usług korzysta.
Admin jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 06-14-2011, 13:25   #2
zimorodek
Admin zapewniam cię że ludzie korzystają z tych "nowości".nie tylko mini-credit ale także Kredytum,Ferratum ,Szybka kasa Express Kasa,i jeszcze wiele innych,gdzie oprocentowanie jest zabójcze.Ta znaleziona przez ciebie nie jest jeszcze taka droga te następne już tak bo za 15 dni od pożyczonych 200pln oddać trzeba 250pln.Oprocentowanie samemu można wyliczyć.Jawne zdzierstwo,ale na klientelę nie narzekają.
zimorodek jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 07-22-2011, 08:27   #3
marbuss
Coś tu śmierdzi.
marbuss jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 07-22-2011, 20:58   #4
marbuss
Oszuści,lipa,setki ludzi po złociszu i kasa leci.
marbuss jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 08-02-2011, 13:23   #5
cestlavie
Korzystalem z uslug mini credit. To normalnie dziala, przelewaja kase na konto i po wybranym przez siebie terminie trzeba zwrocic cala sume + prowizja. Wszystko jest podane na stronie internetowej. Niedawno chyba zmienili nawet te oplate z 1zl na 1gr wiec odpada argument o tym, ze zbieraja 1zl od setek osob dziennie i to jest jedyna ich dzialalnosc. pozdro
cestlavie jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 09-08-2011, 10:58   #6
Latina3
Nie bierzcie pożyczek od tych oszustów, sprawa już jest w sądzie skierowana przez znanego dziennikarza, biorą 1,5 procenta za dzień zwłoki, muszą zmagać się z prokuraturą i policją oraz sądem!
Latina3 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 09-13-2011, 11:43   #7
zimorodek
Niestety ale ci co wzięli i oddali z % nie mają co liczyć na zwrot nadpłaconej sumy.
zimorodek jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 11-15-2011, 12:17   #8
MiniCredit

Umowa pożyczki MiniCredit

Szanowni Państwo,
Chcielibyśmy uprzejmie poinformować, iż powyżej zamieszczony post użytkownika Latina3 z dnia 9 sierpnia 2011 jest niezgodny z prawdą. Mianowicie:
- informacje dotyczące odsetek za zwłokę są nieprawdziwe - odsetki za zwłokę wynoszą 0%,
- nie są prowadzone przeciwko nam żadne kroki prawne,
- nasza działalność prowadzona jest zgodnie z przepisami obowiązującymi na terenie Rzeczpospolitej Polskiej.

W celu potwierdzenia powyższych informacji serdecznie zapraszamy na naszą stronę i o zapoznanie się z warunkami umowy.

Z poważaniem,
Zespół MiniCredit
MiniCredit jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 11-23-2011, 19:07   #9
MT134
Załatwienie 150 zł na tydzień w Minikcredyt trwało 3 dni i zakoczyło sie odmową, bo się na koniec zdenerwowałam.
W biurze pracują niekompetentni,nieuprzejmi ludzie, jacys mlodzi gówniarze ,którym wydaje się ze to zabawa na FB. Zero pomocy, reakcja na jakikolwiek krok klienta trwa conajmniej dobe.Zwolniułabym ich wszystkich.
Nigdy wiecej kontakty z Minikredyt.

Właśnie załatwiłam chwilówkę na Smskredyt w 15 minut,szybko, łatwo i uprzejmie.
MT134 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 12-12-2011, 14:35   #10
beti
Ludzie co wy za glupoty wypisujecie!!!ja sobie chwale wspolpracde z MiniCredit,wzielam juz drugi raz pozyczke,pierwsza splacilam z adwyzka,ktora wrocila spowrotem na moje konto bankowe.formalnosci trwaja zaledwie 15min,a kasa po ok godzinie jest na koncie..Bardzo sobie chwale mimicredit ,
beti jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz


Mini Credit mini-credit.pl - sms 3.90 na 5, liczba ocen: 10
Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd Oceń ten temat
Oceń ten temat:



Czasy w strefie GMT. Teraz jest 05:41.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
» Tutaj otrzymasz chwilówkę bez BIK! «