opinie, forum, komentarze  

  Forum kredytowe - opinie i komentarze internautów > Opinie o kredytach i pożyczkach bankowych



Odpowiedz
 
Oceń temat

Linki sponsorowane


stare 08-28-2013, 10:46   #1
Seweryn_Wu

Kredyt gotówkowy mBank

Witam, chciałem się zorientować jak to wygląda w innych bankach, bo w mBanku mam konto już od kilku lat i po pierwszych miesiącach przy stałych wpływach na rachunek otrzymałem ofertę kredytową przygotowaną na podstawie historii rachunku. Na początku nie wierzyłem, że mogę dostać sporą sumę bez żadnych zaświadczeń ale złożyłem wniosek i jeszcze w ten sam dzień miałem pieniądze na koncie. Potem co jakiś czas otrzymywałem jeszcze propozycje. Dla mnie coś niesamowitego, bo miałem konta w innych trzech bankach i nic takiego mnie nie spotkało a wiadomo, że sam nie poszedłem zapytac o kredyt, bo byłem przekonany, że mi go nie udzielą. Czy w waszych bankach też są takie oferty kredytowe przygotowane bezpośrednio dla danego klienta?


Seweryn_Wu jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 12-02-2013, 09:25   #2
Malutkaj
No z tego co ja pamiętam to mBank nie ma za dobrej oferty kredytu gotówkowego.
Kiedyś jak chciałem tam wziąć kredyt to kazali mi konto zakładać - jak teraz jest?
Malutkaj jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 01-17-2014, 07:42   #3
Feliks
no ja konto akurat mam, kredyt dostałem bez problemu, tak jak wyżej pieniądze na koncie w tym samym dniu, bez podpisywania papierów i jeżdżenia po placówkach
Feliks jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 06-02-2014, 13:13   #4
kasiastakara1
Ta... też dostaję oferty z mbanku "150.000 zł kredytu gotówkowego". A jak przyszło co do czego, to nawet 500 zł nie chcieli pożyczyć - to było wprawdzie dawno temu i chyba nie miałam wtedy umowy o pracę, ale co miesiąc jakieś wpłaty na konto robiłam. Pożałowali mi 500 zł... Cóż, teraz by pewnie dali, ale teraz to już od nich nie chcę
kasiastakara1 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 07-23-2014, 13:41   #5
Adamson
Podzieli się może ktoś z was rzeczową opinią na temat kredytów w mBanku? Potrzebuję do bloga http://antyhaczyk.blogspot.com/2014/...y-kredyty.html
bo o ile mogę się wypowiedzieć o kontach, lokatach i innych usługach typu supermarekt fundusz inwestycyjnych, eMakler itp. z kredytami w tym banku nie mam żadnych doświadczeń. Przy czym fajnie jakby to była jakaś osoba, która rzeczywiście posiada, bądź posiadała kredyt w mBanku, bo ogólnie opinii w sieci jest mnóstwo tylko skąd wiadomo ile np. z tych pozytywnych napisali przedstawiciele, pracownicy i ludzie powiązani z bankiem i tak samo ile z tych negatywnych popisali ludzie z konkurencyjnych banków.

Dzisiaj dość trudno wierzyć w obiektywność opinii w Internecie, jak korporacje i duże firmy zatrudniają całe sztaby ludzi do pisania tych opinii
Adamson jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 01-27-2015, 19:15   #6
alek
Większość banków w których mamy konto ze stałymi wpływami wysyła oferty kredytowe swoim klientom. Nie zawsze jednak jest to najlepsza oferta i dlatego uważam, że jak ktoś już musi zaciągnąć kredyt gotówkowy czy w ogóle jakikolwiek kredyt to warto skorzystać z opcji pośrednika. Ja przed świętami brałem przez Idea Expert. Jeśli chodzi o kredyt gotówkowy to do 10tys można załatwić prawie bez formalności.
alek jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 01-24-2016, 17:15   #7
gobelaski
jak to bez foralności można załatwić kredyt, co prawda wiem, że w sygma banku formalności są ograniczone do minimum w przypadku brania kredytu ale zawsze trzeba jakieś formalności załatwić, nie spotkałam się aby dostać kredyt nie muszącprzedstawić żadnych formlaności.
gobelaski jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz


Kredyt gotówkowy mBank na 5, liczba ocen: 0
Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd Oceń ten temat
Oceń ten temat:


Podobne wątki
Temat Autor wątku Forum Odpowiedzi Ostatni post / autor
mBank - warto? BasiaM Darmowe konta internetowe 37 04-29-2016 12:22
kredyt gotowkowy i hipoteczny marcx299 Kredyty i pożyczki bankowe 2 09-23-2013 22:20


Czasy w strefie GMT. Teraz jest 09:15.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
» Tutaj otrzymasz chwilówkę bez BIK! «