opinie, forum, komentarze  

  Forum kredytowe - opinie i komentarze internautów > Opinie o kredytach i pożyczkach bankowych



Odpowiedz
 
Oceń temat

Linki sponsorowane


stare 06-18-2011, 09:36   #1
ka$a

Kredyt chwilówka w Getin banku?

Czy opłaca się wziąć kredyt chwilówkę w Getin Banku? Spodobała mi się ich oferta ale mam obawy co do ukrytych kosztów a i sam bank niezbyt znam. Proszę o pomoc.
ka$a jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 06-19-2011, 10:26   #2
TwójDoradca
Nie słyszałem o takiej możliwości w Getin Bank. Proszę się upewnić, czy poprawnie przekazał Pan informację.
Dodatkowo informuję, że jeśli już to "chwilówki" dotyczą pożyczek a nie kredytów. Pożyczka a kredyt to nie to samo.
Pozdrawiam
TwójDoradca jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 06-19-2011, 11:43   #3
ka$a
Nie wiem jak się ma to nazywać, w każdym bądź razie chodzi mi o tę ofertę:



ka$a jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 07-13-2011, 15:35   #4
Joanna85
Warto jest przy takich ofertach skorzystać z kalkulatora kredytowego ale nie wiem czy akurat Getinbank posiada coś takiego na swojej stronie. Wtedy wiemy jaka będzie rata. Dobrze też udać się do banku bo chyba to jakaś nowa oferta więc mało kto się w niej orientuje.
Joanna85 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 09-09-2011, 12:31   #5
Pożyczka bez BIK
A może lepiej wybrać pożyczkę w Alior Banku, dosyć głośno o niej ostatnio wydaje się być naprawdę atrakcyjna.
Pożyczka bez BIK jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 11-28-2011, 19:09   #6
dab
Miałem z chwilówką do czynienia dosyć nie dawno i jeśli chcecie mieć spokój, to polecam ViaSMS. Przed wzięciem pożyczki nasłuchałem się wiele o firmach, które nagle z nie wiadomych powodów naliczają dodatkowe odsetki czy inne koszty. W tym serwisie macie czarno na białym napisane co i jak.
dab jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 11-30-2011, 18:04   #7
Tomasz Podgórski
Cytat:
Napisał dab Zobacz post
Miałem z chwilówką do czynienia dosyć nie dawno i jeśli chcecie mieć spokój, to polecam ViaSMS. Przed wzięciem pożyczki nasłuchałem się wiele o firmach, które nagle z nie wiadomych powodów naliczają dodatkowe odsetki czy inne koszty. W tym serwisie macie czarno na białym napisane co i jak.
Przejrzyste zasady i oferta bez kruczków wyróżnia nas wśród konkurencji. Wystarczy wejść na naszą stronę główną aby wygodnymi 'suwakami' obliczyć oprocentowanie w skali dni. Dział FAQ wyjaśni nurtujące pytania, a w razie niedosytu można zadzwonić na infolinie i wszystkiego się dowiedzieć.

----------------------------------
eRzecznik serwisu



- Szybka pożyczka
Tomasz Podgórski jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 12-04-2011, 11:22   #8
Joanna85
Próbowałam wejść na Państwa stronę, aby dowiedzieć się więcej o tej "atrakcyjnej" pożyczce. Jednak zrezygnowałam ze względu na komunikat wyświetlający się podczas próby otwarcia stronki. Co jest z tym certyfikatem
Joanna85 jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 12-05-2011, 14:24   #9
WiLdCaRd
tutaj macie ciekawe artykuły o pożyczkach i kredytach.Jak i również linki do instytucji bankowych







Pozdrawiam
WiLdCaRd jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem

stare 12-06-2011, 14:05   #10
Tomasz Podgórski
Cytat:
Napisał WiLdCaRd Zobacz post
tutaj macie ciekawe artykuły o pożyczkach i kredytach.Jak i również linki do instytucji bankowych







Pozdrawiam
Jak widać "blog" został usunięty. Zapewne wynikało to z faktu, że opisywał nieprawdziwe informacje. Co do niedziałającej strony to możliwe, że mogły trwać prace konserwacyjne. Strona jest tak zbudowana, aby każdy klient mógł bezproblemowo skorzystać z jej treści.

----------------------------------
eRzecznik serwisu



- Szybka pożyczka
Tomasz Podgórski jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz


Kredyt chwilówka w Getin banku? na 5, liczba ocen: 0
Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd Oceń ten temat
Oceń ten temat:



Czasy w strefie GMT. Teraz jest 09:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
» Tutaj otrzymasz chwilówkę bez BIK! «